top of page

Over ons

Na in 1993 de MTS Sint Lucas in Boxtel te hebben afgerond, ben ik me verder gaan specialiseren in het basisproduct verf. De ontwikkeling in minder milieu belastende en innovatieve duurzame producten heb ik op de voet gevolgd en zelfs mijn steen daarin bijgedragen. In  1995 heb ik de HTS verfchemie afgerond en ben voor een bekende verfproducent gaan werken op de research & development afdeling. Al vlug wilde ik zelf gaan ondernemen en startte ik mijn eigen bedrijf.

 

Mijn manier van aanpak verschilt van de gemiddelde schilder, omdat ik vanwege mijn achtergrond meer technisch inzicht heb, en problemen bij de bron kan analyseren en aanpakken. Dit om uiteindelijk tot een deugelijke ondergrond te creeen, zodat het verfsysteem gekoppeld aan een planmatig onderhoudssysteem jaren gegarandeerd is.

 

Planmatig onderhoud is cruciaal in behoud van schilderwerk!

 

-korte termijn: Na de grote schilderbeurt (0-meting) stel ik voor om elke 2 jaar het schilderwerk te controleren op gebreken. Hiermee voorkomt u grote schade aan houtwerk. Ik controleer specifiek op kwetsbare onderdelen (verbindingen, glaslatten en kitwerk). Bij gebreken kan ik het probleem meteen oplossen in korte tijd en met minder materiaal. Het scheelt u dus direct in de beurs EN u heeft veel beter overzicht in de staat van uw schilderwerk algemeen.

-lange termijn: Dankzij deze planmatige onderhoudscontroles kan uw schilderwerk en dus behoud van houten delen, vele jaren vooruit. De kosten zijn overzichtelijker, gespreid en lager. 

 

Met schilderen alleen bent U er dus niet: onderhouden is behouden!

 

Onze kracht die ons onderscheidend maakt ten opzichte van andere schilders, zit verwerkt in  verschillende   onderdelen:

 

  1. Persoonlijke communicatie, wij zijn vrijwel altijd telefonisch of per email bereikbaar en staan u op een nette manier te woord

  2. Professionele kwaliteit, wij zijn vakbekwaam en weten waar we het over hebben

  3. Scherpe prijzen, wij hebben geen duur bedijfspand, daarom kunnen wij tegen betaalbare tarieven werken

  4. Korte banden met leveranciers en partners in de bouw

Partners

Wij werken alléén samen met kwalitatief hoogwaardige partners en leveranciers die wij al jaren kennen en waar we op vertrouwen. U kunt er dus gerust vanuitgaan dat wij de beste materialen tot onze beschikking hebben.

bottom of page